Η σκόπιμη διαρροή για Φραγκιαδάκη

27/03/2018, 14:22
Η σκόπιμη διαρροή για Φραγκιαδάκη

Λέγεται ότι η κυβέρνηση θέλει να αποκεφαλίσει προβεβλημένο τραπεζίτη και μάλιστα οι διαρροές δίνουν και παίρνουν. Για να γίνουμε σαφείς τα σάιτ φωτογραφίζουν καρατόμηση Φραγκιαδάκη!!! Είναι δυνατόν όμως να συμβεί; Όχι λέμε εμείς. Πρώτον γιατί τον Φραγκιαδάκη τον στηρίζουν οι ξένοι που δεν γουστάρουν η εκάστοτε κυβέρνηση να μπαίνει στα χωράφια τους. Επιπλέον τον εμπιστεύονται και τον θεωρούν ικανό. Δεύτερον, ο επικεφαλής της Εθνικής φέρεται να έχει αποκτήσει εξαιρετικές σχέσεις με τον Δραγασάκη. Οπότε παρά το πριόνισμα από τους συνδικαλιστές ο Φραγκιαδάκης δεν φεύγει...

Οι Ελληνοαμερικάνοι και η Εθνική Ασφαλιστική

...του καταλογίζει λένε η κυβέρνηση του Φραγκιαδάκη το φιάσκο με την Εθνική Ασφαλιστική και τους Ελληνοαμερικάνους! Αυτό όμως είναι μια μπαρούφα. Γιατί η κυβέρνηση ξέρει καλά και από πρώτο χέρι τις παρεμβάσεις της αμερικανικής κυβέρνησης για το θέμα, τα τηλεφωνήματα που έπεσαν και τις επιστολές που εστάλησαν. Ακόμη οι διαβόητοι Ελληνοαμερικανοί του φιάσκου της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι οι ίδιοι που πρωτοστάτησαν στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Σικάγο!

ΥΓ. 1: Και μεταξύ εκείνων των επωνύμων Ελληνοαμερικανών πέραν του Κάλαμος φιγουράρει σε επίσημη φωτό και ο περίφημος Λογοθέτης που πρωτοστάτησε στο υπό έρευνα σκάνδαλο σε συστημική τράπεζα το οποίο διερευνά η Δικαιοσύνη και περιγράφει στο πόρισμά της η Τράπεζα της Ελλάδας!
ΥΓ. 2: Βεβαίως ο Λογοθέτης πληρώνει τώρα την τράπεζα προκειμένου να μην καταγραφεί ζημιά και να κλείσει έτσι ποινικά η υπόθεση. Μόνο που το ζήτημα των capital controls και η κατηγορία περί ξεπλύματος είναι σύνθετα ζητήματα.